Tandemugrás

Egy speciálisan képzett oktató és egy szakmailag képzetlen utas páros ugrása. Teljesen veszélytelen, előképzettséget, különösebb felkészülést, orvosi vizsgálatot nem igényel. A tandemugrásra a tervezett ugrást megelőző napokban telefonon lehet jelentkezni.

Az ugrást 3-4000 méter magasságból, általában hétvégeken szervezzük. Egyesületünk tandempilótái 2500-3500 ugrással rendelkező, kiváló ejtőernyősök.
Igény esetén az ugrásokhoz légi operatőrt is rendelkezésre bocsátunk, aki videó és fotó felvételeken örökíti meg az ugrást.

További információk,
jelentkezés tandemugrásra: Tóth Gábor, tel.: 70-330-5637


Tartalék és pilóta mentőernyő hajtogatás

Vállaljuk ejtőernyős tartalék és pilóta mentőernyők hajtogatását 2-3 napos határidővel.

Az ernyők leadása a IX. kerületi klubhelységben történik, de nagyobb megbízás esetén akár házhoz is megyünk.

További információk: Tóth "2" Gábor, tel.: 20-413-2609


Bemutató ugrások szervezése

Egyesületünk szakképzett a légi reklámok területén is. Budapesten nincs olyan labdarúgó stadion, kiterjedtebb zöldterület ahol ugróink még nem jártak. Rendeztünk ejtőernyős versenyeket a város közepén, extrém helyekre, különleges alkalmakból ugrottunk az elmúlt évek alatt, és mindezt sérülés és balesetmentesen.

A megrendelő által kiválasztott helyszínekre, minimum 50 x 50 méteres akadálymentes területekre igény szerinti létszámmal és technikai eszközökkel ejtőernyős ugrásokat szervezünk.


Az ejtőernyősöket szállító légi eszközök és az ugrók biztonsága miatt elsősorban parkok, ligetek és stadionok jöhetnek számításba.

További információk: Tóth Gábor, tel.: 70-330-5637


Búvár képzés

További információk: Beluga búváriskola
jelentkezés búvár tanfolyamra: Beluga búváriskola, tel.: 20-9663-793

Az oldal tetejére Cím, telefonszámok, elérhetőség